Poslovnica Gripole 74/a - ROVINJ
Tel.fax: 052/813-755
Radno vrijeme:  07:00 - 19:00
Subota:  7:00 - 14:00
  Poslovnica Franje Iskre 4 - ROVINJ
Tel.fax: 052/816-602
Radno vrijeme  08:00 - 16:00
Subota: 8:00 - 13:00
 
         Više »  

 

O nama

Poduzeće EICO – Euroistra comerc d.o.o.  skraćeni naziv Eico d.o.o.  Rovinj  osnivano je 1991. god od strane vlasnika Antona Prenca.

Slijedom toga sa skromnim vlastitim kapitalom u iznajmljenom prostoru 1994. Godine otvorena je trgovina željezarijskom robom, alatima i različitim kućnim potrepštinama, u to vrijeme  trgovina  je  imala  jednog zaposlenog djelatnika. Već tada se razvijala vizija o širenju djelatnosti, godinama su se prioriteti birali na način da se sve usmjeravalo na rast i jačanje tvrtke i njene pozicije na tržištu.

Eico d.o.o. danas uspješno posluje sa širokom ponudom asortimana koji broji više od 30.000 artikla, u vlastitom prostoru sa sjedištem u naselju Gripole 74a  (u predgrađu Rovinja na istočnom ulazu u Grad).

Sjedište tvrtke je smješteno u upravnoj zgradi koja je sastavni  dio centralnog skladišta. Skladište raspolaže sa ukupno 1500 m2 zatvorenog prostora i oko 5500 m2 otvorenog skladišnog prostora na kojemu je smješteno više od 30000 pojedinih artikala.   

Prodajni asortiman je podijeljen na slijedeće kategorije:

- Građevinski materijal
- Završni radovi /fasade – suha gradnja
- Željezarija
- Boje i lakovi
- Crna metalurgija (cijevi – profili – limovi )
- Alati električni – ručni
- Radna odjeća i obuća
- Elektromaterijal
- Vodo instalacije
- Sanitarije
- Vrt – okućnica

Poduzeće raspolaže sa većim brojem prijevoznih sredstva tako da po dogovoru možemo izvršiti transport i istovar materijala do gradilišta.

Osim centralnog skladišta, u samom centru grada  Rovinja na adresi Franje Iskre 4 nalazi se trgovina na 165 m2  sa širokim asortimanom željezarijske robe, boja, radnih odjela i obuće te druge artikle potrebne za uređenje  interijera. U  centru Pazina isto tako uspješno posluje trgovina sa sličnom ponudom baziranom na željezarijskoj robi, alatima i drugim srodnim artiklima.

Naši vizija je razvijati ponudu  u skladu sa potrebama tržišta, tehnološki se razvijati na području građevinarstva te kemijske industrije, uz stalnu edukaciju naših djelatnika radi što bolje profesionalnosti i učinkovitosti.

View the embedded image gallery online at:
http://eico.hr/index.php/hr/o-nama#sigProId1bfa784f6a

 

Izjava o korištenju kolačića  -  Zaštita osobnih podataka  -   Copyright: EICO Euroistra Comerc d.o.o.  -  Izrada: Studio WEB ART